Bandenservice met de kwaliteit van Toyota Material Handling

Bij het waarborgen van de veiligheid en rendabiliteit van heftrucks spelen de banden een cruciale rol. Dankzij de bandenservice van Toyota hoeft u zich hier geen zorgen over te maken en kunt u de operationele efficiëntie en duurzaamheid van de truck maximaliseren. Ontdek waarom de Toyota Bandenservice iets voor u is. Bel direct: 088-864 27 09.

Waarom kiezen voor de Toyota Bandenservice?

 • Volledig assortiment heftruckbanden
 • Advies op maat
 • Vervanging op locatie
 • Lange levensduur
 • Minimale stilstand
 • Montage door een gespecialiseerde monteur
 • Vervanging binnen 5 werkdagen, spoedvervanging mogelijk (in overleg)
 • Pakketprijzen zonder onverwachte bijkomende kosten
Neem contact op

Toyota weet wat belangrijk voor u is

Heftruckbanden van Toyota onderscheiden zich door de lange levensduur. Er wordt goed gekeken naar de werkomstandigheden, waardoor een gedegen advies kan worden gegeven. Eventuele speciale maatregelen om zo veilig en rendabel mogelijk te werken, kunnen daardoor direct meegenomen worden. De juiste banden onder een heftruck zorgen voor lagere operationele kosten. De heftruck werkt namelijk een stuk efficiënter en de kans op uitval is vele malen lager.

Volledig assortiment

Het brede aanbod heftruckbanden biedt voor elke toepassing, inzet en budget een geschikte band. Onze gespecialiseerde monteurs vervangen de banden bij u op locatie, waardoor u compleet ontlast wordt.

Advies op maat

Samen kijken we naar het aantal operationele uren, de applicatie en ondergrond waar de truck op rijdt. Daarnaast wordt gekeken naar de rijsnelheid, rijafstand en voorzetapparatuur. Op basis van deze aspecten kan er een advies worden gegeven welke banden het meest geschikt zijn. 

Mail ons

Montage door een gespecialiseerde monteur

Al onze monteurs zijn gespecialiseerd en werken met speciaal gereedschap. Hierdoor worden de wielen snel en op het juiste aanhaalmoment vastgezet. De veiligheid en maximale inzet van de machine wordt hiermee gewaarborgd.

Minimale stilstand

De bandenservice van Toyota werkt volgens het pitstop principe. Doordat de monteur de nieuwe banden op ruilwielen bij zich heeft, bedraagt de gemiddelde vervangingstijd slechts 15 minuten. Hierdoor blijft de stilstand van de heftruck tot een minimum beperkt.

Vervanging binnen 5 werkdagen

Na het ontvangen van de opdracht, zijn uw banden gegarandeerd binnen 5 werkdagen vervangen. Het is mogelijk om de vervanging eerder uit te voeren wanneer de veiligheid en inzetbaarheid van de machine in het geding zijn.

Neem contact op

Ook interessant

Servicemonteur heftrucks Toyota

Servicemelding via I_Site app

Via de Toyota I_Site app kunt u voortaan nog sneller en eenvoudiger een servicemelding versturen. Ontdek de voordelen van de app.

 • Efficiënter melden van een storing.
 • Houd een servicemelding in eigen hand.
 • Voeg een foto of bericht toe aan de melding.
 • Geen onnodige telefonische wachttijden.

Vraag een account aan >

Veiligheid op de werkvloer

Ontdek alles over veiligheid op de werkvloer. Onder andere hoe u een veilig werkklimaat kunt creëren voor uw werknemers en ongelukken kunt voorkomen.

Lees meer >

Close up on SAS logo on truck

System of Active Stability

Toyota SAS, System of Active Stability is een unieke functie die stilstand tot een minimum beperkt en de productiviteit maximaliseert.

Lees meer >

Close up originele onderdelen

Originele onderdelen

Wij verzekeren u dat al onze onderdelen uitvoerig zijn getest en dezelfde kwaliteit bieden als onze trucks zelf. 

Lees meer >

Wis alles