Toyota lithium-Ion batterijen

Toyota lithium-ion batterijen

Volledig geïntegreerde lithium-ion batterijen door Toyota ontwikkeld

Lithium-ion oplossingen van Toyota

We bieden volledig geïntegreerde lithium-ion batterijen aan binnen ons productassortiment. Ontwikkeld door Toyota Material Handling volgens het Toyota Productie Systeem.

Als onderdeel van onze nieuwste innovaties bieden we een complete energie oplossing met de door Toyota ontwikkelde li-ion batterijen. Deze zijn volledig geïntegreerd met de truck en bieden nog meer voordelen en energiebesparingen. Wij zijn door onze (Europese) ervaringen in staat om op een hoogwaardige en veilige manier uw intern transport te voorzien van de juiste energie oplossing.

Lithium-ion biedt vele voordelen:

  • Een 3 keer langere levensduur 
  • 30% energiezuinigere batterijen
  • Batterijen bijvullen of onderhoud is niet nodig
  • Geen gasvorming van de batterij, dus overal en altijd opladen
  • 7 jaar garantie (uitgezonderd BT Tyro LHE130 en SHE100)
  • Verbeterde veiligheid dankzij de unieke Toyota laadstekker
  • Geen batterijwissel of laadruimtes meer nodig, wat kosten bespaart en een verbeterde veiligheid oplevert
  • Werkt efficiënt in koude omgevingen
  • Met verwarmingsoptie voor laden in koude omgevingen en continue prestaties gedurende de hele dienst

Sinds 2014 wordt lithium-ion toegepast in vele toepassingen.  Dit resulteert in maximale uptime en productiviteit in alle material handling activiteiten.

Door gebruik te maken van de ervaringen van Toyota zijn de lithium-ion batterij oplossingen beschikbaar als een modulaire opstelling. Dit betekent dat het formaat van de batterij aanpasbaar is aan de behoefte. De modulaire opbouw zorgt ook voor flexibiliteit op het gebied van service omdat er weinig onderdelen bij betrokken zijn. De Toyota lithium-ion oplossing kent een snelle terugverdientijd, waardoor de batterij geschikt is voor toepassingen met zowel lage als hoge intensiteit. Een verlengde garantie van 7 jaar zonder beperkingen is inclusief.

Ook interessant

Veiligheidsposter lithium-ion

Vermijd risico’s bij het werken met Lithium-Ion batterijen en laders. Ontvang 15 tips voor veilig werken met batterijen en laders.

Vraag aan >

De techniek achter lithium-ion

Naast de ‘traditionele’ loodzuur batterijen zien we steeds vaker lithium-ion batterijen. Maar wat is lithium-ion en welke techniek zit er achter?

Lees meer >

Sluyter Logistics gaat voor lithium-ion

Sluyter Logistics is recentelijk begonnen met het vervangen van de pallettrucks met loodzuur batterijen voor de variant met duurzame lithium-ion batterijen.

Lees meer >

Wat zijn de mogelijkheden voor elektrisch rijden?

Tegenwoordig bestaan er verschillende opties als het gaat om elektrisch rijden. Ontdek welke optie het beste bij uw bedrijf past. 

Lees meer >

Wis alles