Automated guided vehicles

Hoe kunnen geautomatiseerde heftrucks uw magazijn optimaliseren?

Automated guided vehicle

Om de efficiëntie en flexibiliteit in uw magazijn te optimaliseren, bieden geautomatiseerde trucks verschillende oplossingen aan. Dankzij de geautomatiseerde producten van Toyota, worden schade- en arbeidskosten verlaagd en kan het personeel ingezet worden voor andere taken.

Vraag een demo aan

op basis van beschikbaarheid

Test 4

Geautomatiseerde trucks

  • Geautomatiseerd voertuig met geleiding
  • Geleiding via magneetstrook
  • Tot 0,5 ton

De TAE050 is een compacte, kostenefficiënte en eenvoudig te installeren lastdrager die wordt geleid via een magneetstrook op de vloer. De AGV-truck wordt gebruikt voor eenvoudig horizontaal transport van A naar B, om ladingen op te pakken en neer te zetten. De TAE050 is perfect om tot 500 kg te slepen of tot 140 kg te dragen op opschroefbare stellingen. Het toestel is veilig en nauwkeurig dankzij de veiligheidsscanner. Daarnaast heeft het toestel een gebruiksvriendelijk touch screen.

Test 4

Geautomatiseerde magazijntrucks

  • Geautomatiseerde truck met geleiding
  • Nauwkeurige lasergeleiding
  • Tot 5 ton

De Autopilot is leverbaar in verschillende modellen, afhankelijk van uw activiteiten: horizontaal transport, stapelen of aanvullen. Deze trucks zonder bestuurder voeren repetitief werk uit tussen de productielijnen en opslagruimtes of transportbandsystemen. De veiligheid is gegarandeerd door geavanceerde lasertechnologie. De trucks zijn gebaseerd op de standaard truckontwerpen en kunnen dus eveneens in handmatige modus worden bestuurd.

Test 4

Semi-automatische lastdragers

  • Automatische palletbewegingen
  • Geschikt voor koude en natte omgevingen
  • Tot 1,8 ton

De Toyota Autoshuttle en Toyota Radioshuttle zijn met afstandbediening bestuurbare semi-geautomatiseerde lastdragers die op hoge snelheid lasten verplaatsen in gespecialiseerde Toyota-stellingen. Het plaatsen en ophalen van de pallets kan door een reach- of heftruck worden uitgevoerd. Met de shuttles zijn compacte opslag en een maximaal aantal palletlocaties mogelijk, wat ruimte en kosten bespaart.

Ook interessant

BT Movit industriële trekkers

Productie

We zijn er trots op dat we steeds de beste oplossingen bieden, die u helpen een lean productieflow op te zetten.

Lees meer >

BT Optio orderpickers

Ons productassortiment

Bekijk ons volledige assortiment vorkheftrucks, inclusief reachtrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >

Toyota Traigo

Wij zijn de specialist in uw sector

We streven ernaar om uw individuele behoeften te begrijpen, zodat we steeds kwaliteit, betrouwbaarheid en een individuele oplossing kunnen bieden die perfect aansluit op uw eisen

Lees meer >

Toyota Production system

Toyota Productie systeem

Het Toyota Productie Systeem (TPS) is een lean manufacturing systeem waarin teamleden duidelijk afgelijnde verantwoordelijkheden hebben.

Lees meer >

Wis alles