Automated Guided Vehicles (AGV) en magazijn automatisering

Met onze geïntegreerde oplossingen voor geautomatiseerde logistiek, creëren wij projecten op maat. We gebruiken de nieuwste technologieën die op de markt beschikbaar zijn en zorgen voor een maximale rendabiliteit en intralogistieke efficiëntie.

Bekijk de oplossingen voor magazijn automatisering en het aanbod AGV's   

Automatisering in de logistiek is om verschillende redenen in opkomst, zoals een tekort aan chauffeurs, verlaging van de bedrijfskosten en efficiencyverbetering. Toyota kan u helpen om het automatiseringstraject stapsgewijs te doorlopen, waarbij we zoeken naar de juiste automatiseringstoepassing binnen uw logistieke proces. Van automated guided vehicles en automatiseringssoftware T-ONE tot autostore en conveyors/sorting toepassingen. Met onze geïntegreerde oplossingen voor geautomatiseerde logistiek, creëren wij projecten op maat voor u. We gebruiken de nieuwste technologieën die op de markt beschikbaar zijn en zorgen voor een maximale rendabiliteit en intralogistieke efficiëntie.

Maak nu een afspraak voor een demo | Neem nu contact met ons op

Wat vinden onze klanten van hun automatiseringsprojecten?

Het logistieke proces automatiseren zodat medewerkers sneller, goedkoper en veiliger kunnen werken? Het starten van een automatiseringsproject in organisatie kan als een flinke uitdaging voelen. Wat zorgt voor een succesvol uitgevoerd automatiseringsproject? Bij Toyota Material Handling hebben we flink wat ervaring met magazijn automatisering en de inzet van AGV's. Bekijk de onderstaande klant cases van klanten in Nederland: Albert Heijn, ConDoor, Lobbes en Haval. Bekijk ook onze internationale klant cases.  

Maak nu een afspraak voor een demo | Neem nu contact met ons op

Download whitepaper Automatisering in material handling

Download nu het whitepaper 'Automatisering in material handling'

  • Ontdek de impact en de voordelen van automatisering voor de gehele supply chain
  • Een stappenplan voor een succesvol automatiseringsproces
  • Automatisering van uw logistieke proces met de kennis van Toyota
    Material Handling

Download whitepaper

Is uw logistieke proces klaar voor automatisering?

Met behulp van onze gratis quick scan krijgt u aan de hand van 9 vragen een globale inschatting.

Lees onze blogs over AGV's en automatisering

Wis alles